logo

INTIM EGÉSZSÉG

TUDJ MEG TÖBBET

Intim egészség

A hüvely egészséges állapotában sem steril. A vaginális mikrobiomnak (a benne található mikroorganizmusok összességének) az egyensúlya rendkívül fontos a hüvely egészsége szempontjából. A hüvely védelméért a különleges baktériumflóra felel, melyet elsősorban a jótékony hatású tejsav baktériumok képeznek, az úgynevezett lactobacillusok. A lactobacillusok által termelt tejsav biztosítja a hüvely normál, alacsony pH-értékéért, és ez a savköpeny véd a kórokozó baktériumokkal szemben. Tehát az intim fertőzések elkerülésének és hatékony kezelésének a kulcsfontosságú feltétele a vaginális mikrobiom védelme és helyreállítása.

Ez a baktériumflóra csak a serdülőkor alatt alakul ki, és a nők számára ez a tejsavas hüvelyflóra lesz az elsődleges védelem a különböző bakteriális és gombás fertőzések ellen. A hüvelyflóra összetételét és állapotát több dolog is befolyásolhatja, mint például a ciklus, egyes fogamzásgátlók, a szexuális élet, a terhesség, az antibiotikumok vagy a nem megfelelő intim higiéniás szerek is.

logo

*A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT,
VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Forgalmazó: Aflofarm Hungary Kft. 1025 Budapest, Cseppkő utca 41.
Gyártó: Aflofarm Farmacija Polska Sp.z.o.o. ul.Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice, Lengyelország
A Provagial direct plus hüvelytabletta és Provagial intima gél termékek CE jelölésű gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszközök.
Forgalmazó: Aflofarm Hungary Kft. 1025 Budapest, Cseppkő utca 41.
Felelős személy: Aflofarm Farmacija Polska Sp.z.o.o. ul.Partyzancka 133/151, 95-200 Pabianice, Lengyelország
A Provagial mosakodógélek kozmetikumok.
Aflofarm Hungary Kft.
1025 Budapest, Cseppkő utca 41.
Copyright © 2019 Aflofarm Hungary Kft.
Minden jog fentartva